Montgó Lifestyle staat voor geloven in je eigen kracht. Samen werken om de balans tussen lichaam, gedachten, gevoelens en ziel weer terug te krijgen waardoor je weer kunt leven in harmonie met jezelf en anderen. 

Ik, Rogier Buningh, oprichter en eigenaar van Montgó Lifestyle, verzorg samen met mijn team de programma’s en de dagelijkse gang van zaken. 

Mijn drijfveer? Dat is ook meteen de slogan van Montgó Lifestyle: balans en harmonie in jouw leven. En dat neem ik bijzonder letterlijk. Ik heb er mijn missie van gemaakt om dat voor jou te bereiken!

 

Hoe doen wij dit?

 

Door lichaamsgerichte activiteiten, het doorbreken van negatieve en ongezonde gedachten en het aanleren van positieve en gezonde patronen. Dit doen we door middel van een vaste dagelijkse structuur. We zullen veel buiten in de natuur zijn, wandelen en praten zijn zeer effectief om nieuwe inzichten te krijgen. Bewust zijn van voeding, mediteren, rust en activiteiten om zo weer in balans te komen. 

Uniek hierin is dat jij als deelnemer de volledige aandacht krijgt. 

Je bent welkom – zowel als individu, koppel, gezin, eigenaar van een bedrijf, als team of in welke samenstelling dan ook. We helpen je om de leiding over je eigen leven of bedrijf weer terug te nemen. Wij leveren zorg op maat en kijken samen welke begeleiding het beste bij jou past.

Wat kan je bij ons verwachten?

Montgó Lifestyle Programma’s

Individuele & intensieve begeleiding

Montgó Lifestyle Care

vanaf

€975
per dag
Meer informatie
Harmonie in teams & leiderschap

Business Retreat

Duur in overleg

Prijs op aanvraag

Meer informatie

Alle genoemde bedragen zijn excl. btw.

Vragen?

Neem contact op!