Casa Tranquilla Javéa

Costa Blanca – Spanje

Kom tot rust. Werk aan én met jezelf. Op een zeer exclusieve locatie aan de Costa Blanca in Spanje. In alle privacy en van alle gemakken voorzien. 

  • Gezellige woonruimte
  • Zwembad
  • Groepsruimte 
  • Spreekkamer voor één-op-één gesprekken
  • Luxe slaapkamers met badkamer ensuite en airco
  • Privé chef-kok
  • Voedingsdeskundige
Ontdek ons aanbod

Jávea is een plek waar je volledig tot rust kan komen. De omgeving heeft en geeft je alles om aan jezelf te kunnen en mogen werken. Jávea heeft een microklimaat wat betekent dat zowel de zomers als de winters zeer aangenaam zijn.

Ook heeft Jávea een zeer schone luchtkwaliteit en de zee is schoon en helder. Alles bij elkaar maakt dat Jávea heel prettig en een fijn gevoel geeft vanaf het moment je arriveert. 

De berg Montgó ligt aan de oostkust van Spanje, tussen Valencia en Alicante. De berg is 753m hoog en wordt ook wel ‘de slapende Olifant’ genoemd, want zo ziet de berg er van een afstandje uit. De berg en het natuurgebied eromheen zijn prachtig groen, puur, schoon en rustgevend. Een perfecte plek om in balans te komen. De olifant staat in het leven symbool voor kracht, wijsheid, vriendelijkheid, geluk en een lange levensduur. Alleen redden ze het niet, ze hebben altijd elkaar nodig om te overleven. Ze zijn bijzonder goed in communiceren met elkaar, dat is waar het vaak op vastloopt bij ons mensen, communicatie Dat is precies waar Montgó Lifestyle voor staat, het niet alleen hoeven doen en beter met elkaar communiceren. De berg geeft deze energie en dat is te voelen.

Velen zeggen dat in de contouren van het Montgó gebergte een olifantenkop te zien is. 

De olifant staat in het leven symbool voor kracht, wijsheid, vriendelijkheid, geluk en een lange levensduur. Ze weten dat ze elkaar nodig hebben omdat ze het alleen niet redden.  Ze zijn bijzonder goed in communiceren met elkaar.  Deze filosofie hanteren wij ook binnen Montgó Lifestyle.

Buitenruimte

binnenruimte

Inspanning & ontspanning