Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Vragen die we vaker hebben gekregen hebben we hier gebundeld.

We hopen dat je kunt vinden wat je zoekt. Is dat niet het geval? Neem dan contact met ons op.

Montgó Lifestyle bevindt zich op de helling van de berg Montgó in Javea in Spanje. 

Jávea, ook wel als Xàbia geschreven, ligt precies tussen Valencia en Alicante. Het hele jaar door kun je genieten van een mediterraan klimaat. De ideale plek om met jezelf aan de slag te gaan en balans en harmonie terug te brengen in jouw leven. 

Jávea is een plek waar je volledig tot rust kan komen. De omgeving heeft en geeft je alles om aan jezelf te kunnen en mogen werken. Jávea heeft een microklimaat wat betekent dat zowel de zomers als de winters zeer aangenaam zijn. Ook heeft Jávea een uitstekende luchtkwaliteit en de zee is schoon en helder. Vanaf het moment dat je arriveert geeft Jávea je een heel prettig en fijn gevoel.

Niet zonder overleg en toestemming van Montgó Lifestyle. We hechten zeer veel waarde aan de discretie en privacy van onze deelnemers. Wil je Montgó Lifestyle een keer bezoeken? Neem dan contact met ons op. 

We bieden een uitgebreid programma met een diversiteit aan activiteiten. Mocht je tijdens je verblijf nog andere activiteiten willen ondernemen in de omgeving, neem dan contact op met het team op de locatie. Ze helpen je graag verder. 

Ons aanbod is geschikt voor personen van 18 jaar en ouder. Ben je benieuwd of we jou ook kunnen helpen? Neem dan contact met ons op. 

Elk programma bij Montgó Lifestyle is richt zich op het hervinden van balans en harmonie in je leven. Het Montgó Lifestyle Care programma is een intensief behandelprogramma gericht op mensen die intensieve begeleiding nodig hebben om de juiste balans weer terug te vinden. Het Menopause Therapy Retreat richt zich op vrouwen in de overgang. Het Business Retreat richt zich op ondernemers. Afhankelijk van jouw uitdaging en doelstelling kies je het programma wat daarbij past. Hulp nodig? Neem dan vrijblijvend contact op. 

Voor een compleet overzicht van alle data bekijk de aanmeldpagina. 

Voor gedetailleerd overzicht van de activiteiten neem een kijkje op de pagina’s van Care, Menopauze Therapy Retreat of Business Retreat. De kosten van alle activiteiten zijn inbegrepen in de prijs. 

Montgó Lifestyle staat voor een persoonlijke benadering of je nu kiest voor een intensief programma zoals Care of één van onze retreats. Afhankelijk van jouw behoeftes wordt gekeken hoe we je het beste kunnen helpen. Dit kan individueel of in groepslessen zijn. 

Veel deelnemers komen alleen. Liever in een groep? Dat is ook mogelijk.

Ja, er is voldoende parkeergelegenheid voor degenen die met de auto komen. 

Alle deelnemers die op Alicante vliegen kunnen gratis gebruik maken van een transfer van en naar het vliegveld. Er is geen transfer mogelijk vanaf andere vliegvelden. 

Ja, wifi is beschikbaar binnen het hele complex. We moedigen je echter aan je tijdens je verblijf zoveel te ontkoppelen van technologie en in contact te komen met de natuur en jezelf. 

Er wordt geen alcohol geschonken tijdens je verblijf bij Montgó Lifestyle. Focus ligt op het vinden van nieuwe balans en harmonie. We bieden een gebalanceerd menu van eten en drinken, zonder alcoholische dranken. 

Ja het zwembad is verwarmd.

Tijdens jouw verblijf bieden we je een zeer gevarieerd menu aan. Dit wordt op basis van jouw dieetwensen en in samenspraak met een voedingsdeskundige gemaakt. Hierdoor zorgen we ervoor dat jij de beste voedingsstoffen binnenkrijgt tijdens jouw verblijf. 

  • Warme kleding (lange broeken, truien, jas etc.)
  • Zomerse kleding (korte broek, t-shirt etc.)
  • Sportkleding (schoenen, short, t-shirt)
  • Wandelschoenen (mogen ook goede gympen zijn)
  • Toiletartikelen
  • Paspoort
  • Rijbewijs
  • Verzekeringspolis: de meeste Nederlandse zorgverzekeringen geven dekking voor acute medische zorg in Spanje.

De kosten kun je terugvinden bij het programma naar keuze. 

De kosten voor het programma zijn inclusief verblijf, exclusief vlucht. 

Via het aanmeldformulier kun je jouw interesse om deel te nemen kenbaar maken. Na aanmelding wordt er contact met je opgenomen en in overleg wordt daarna jouw aanmelding definitief gemaakt. 

Er kunnen zich altijd omstandigheden voordoen waardoor je deelname geannuleerd dient te worden. Neem hiervoor altijd contact met ons op. 

De kosten voor de overnachtingen en uitgebalanceerd voedingsprogramma zijn bij de kosten inbegrepen. De vlucht naar de locatie is niet inbegrepen.