De huidige maatschappij biedt verleidingen en verslavingen. Aan status, geld, aandacht, werkdruk of middelen. Tijdens het intensieve programma van Montgó Lifestyle Care helpen we jou om hier los van te komen. 

Op basis van jarenlange ervaring in het behandelen van mensen met burn-outs, depressies en verslavingen bieden wij professionele begeleiding. Uniek hierin is dat je als deelnemer onze volledige aandacht en 24-uurs zorg krijgt aangezien we veel 1-op-1 begeleiden. Je verblijft tijdens dit programma met maximaal vijf personen in een Spaanse villa. Met een multidisciplinair team en een holistische aanpak ondersteunt Montgó Lifestyle de deelnemers om doelbewust een andere weg in te slaan. 

Montgó Lifestyle Care helpt je de regie over je leven terug te krijgen

Tijdens je verblijf bij ons ontdek je waardoor je problemen werkelijk worden veroorzaakt. Je keert terug naar de basis in je bestaan en leert weer in harmonie met jezelf en je omgeving te leven. Je klachten verminderen of verdwijnen. En je weet waar je op moet letten om te voorkomen dat je terugzakt in je oude patronen.

Aanmelden

Het intensieve traject verandert je levensstijl

Tijdens Montgó Lifestyle Care volg je een intensief, individueel traject. Je start met een uitgebreide intake met onze psychotherapeut in Nederland. Afhankelijk van je zorgvraag stellen we vervolgens een programma samen en verblijf je twee of drie weken bij ons aan de Costa Blanca.

In de eerste week zoeken wij samen met jou naar de oorzaak van je problemen. We gaan tijdens therapiesessies de diepte in en maken jouw zware rugzak leeg. Daarna vullen we jouw rugzak weer, maar nu met tools om beter met je lichaam en je leven om te gaan. En waarmee je óók verder kunt als je weer terug in Nederland bent. We doen er alles aan om tijdens je verblijf de juiste balans te creëren tussen werken aan jezelf en rust. Zo heb je op vaste tijden coaching- en therapiesessies. 

Daarnaast laten we je ervaren wat beweging, buitenzijn en gezonde voeding voor je lichaam en geest doen. En natuurlijk is er ook ruimte voor ontspanning, bijvoorbeeld door meditatie. De juiste balans tussen inspanning en ontspanning.

Annemieke Evers

Annemieke Evers

Annemieke is als therapeut psychotherapie en als manager inhoud verbonden aan Montgó Lifestyle. In haar eigen leven vindt Annemieke balans door naast ontspanning op een juiste manier met haar omgeving te communiceren. Het is voor haar belangrijk om zich écht met mensen te verbinden. Communicatie in de breedste zin des woords is voor haar de sleutel die dit mogelijk maakt.

Meer informatie over Annemieke

Rogier Buningh

Rogier is oprichter van Montgó Lifestyle. 

Bij Montgó Lifestyle helpen we mensen die zijn vastgelopen in het leven, hetzij in relatie met hun partner of in relatie met zichzelf, de tools te krijgen om gezonde keuzes te maken zodat er weer balans en harmonie ontstaat.

Meer informatie over Rogier
Meld je nu aan voor montgó LIfestyle Care