De Business Retreat is opgezet voor bedrijven en individuen die balans in zichzelf en de organisatie zoeken. Er wordt in samenspraak een op maat gemaakt programma ontwikkeld passend bij de organisatie en de uitdagingen waar men tegenaan loopt. Zo wordt er onder andere gekeken naar wat de plek is van het individu binnen de organisatie, hoe verhoudt zich dat tot de rest, waar staat het team, is er verbinding en hoe is de communicatie binnen het team.

Wat is een Business Retreat

Is er behoefte aan écht intensieve teambuilding? Wil je een nieuw team smeden uit verschillende groepen? Dan is een Business Retreat de uitkomst voor jou!

Geen quick fix, maar volledige aandacht

Wij geloven in een ultra-geïntegreerde aanpak. Met ruimte voor persoonlijke en gezamenlijke ontwikkeling en met geweldige activiteiten zoals functionele ontspanning. In ons Business Retreat geven we veel aandacht aan ieders persoonlijke situatie en oplossingen. Wil jij bouwen aan een betrokken en hecht team dat leert om voor elkaar door het vuur te gaan? Dan is onze Business Retreat iets voor jou!

Aanmelden

Een op maat gemaakt programma voor jou en/of je team

We werken niet met een rigide planning maar passen op basis van elke situatie de persoonlijke planning aan op het groepsproces en de ontwikkelingen.

Een dagprogramma kan op verschillende manieren worden vormgegeven.  
Voorbeelden van ochtendactiviteiten:
– Yoga of Pilates
– Workshop ‘Energiebalans’
– Workshop ‘Verbinding binnen het team’
– Workshop ‘Wat is je plek binnen het team’

Voorbeelden van middagactiviteiten:
– Hiking
– Sporten
– Kanoën
– Zeevissen
– Wim Hof (ijsbad)

Alle activiteiten zijn onderdeel van het programma. Naast dat het prettig is om actief bezig te zijn heeft het ook als doel meer verbinding in het team te krijgen.

meld je aan voor een business retreat