Montgó Lifestyle biedt je tijd, verdieping en de mogelijkheid om afstand te nemen van dat wat niet meer werkt. Om volledig terug te keren naar jezelf. Montgó Lifestyle staat voor geloven in je eigen kracht. Wij gaan samen werken om de balans tussen lichaam, gedachten, gevoelens en ziel weer terug te krijgen, waardoor je weer kunt leven in harmonie met jezelf en anderen. 

Weg van de burn-out, leegte en misschien depressie of stilstand. Geen vlucht meer in werk, sport of een andere obsessie. Niet meer gedreven door aandacht, werkdruk of status. Met name in de wereld waarin we nu leven, volledig uit balans gebracht door dat wat ons is overkomen.

Misschien ben je vanuit de automatische piloot gaan handelen waardoor je zowel mentaal als fysiek bent uitgeput. Wij willen je graag helpen om mentaal en fysiek sterker te worden en weer die balans te krijgen. Kies voor jezelf, kies voor persoonlijke groei en word weer de leider van je eigen leven. We bieden op maat gemaakte progamma’s. Ontdek snel welke bij jou past. 

Montgó Lifestyle Care

Heb je hulp nodig als gevolg van burn-out, verslaving of depressie? Montgó Lifestyle biedt hulp om afstand te nemen van wat niet meer werkt. Dit doen wij door exclusieve, doelgerichte en intensieve begeleiding. Voor iedereen die uit balans is geraaktdoor welke oorzaak dan ookbieden wij de mogelijkheid om in een mooie en serene omgeving in Jávea, Spanje, te werken aan zichzelf en aan de lastige thema’s in het leven.

Vertel mij meer

Menopauze Therapy Retreat

Zorgt de overgang dat je uit balans bent geraakt? Veel vrouwen tussen de 40 en 60 jaar krijgen te maken met fysieke en mentale uitdagingen. Tijdens de Menopauze Therapy Retreat is er grote aandacht voor jouw medische en hormonale situatie en worden jouw vaste patronen onder de loep genomen. Je gaat naar huis met handvaten om klachten drastisch te verminderen en balans terug te vinden in je leven. 

Vertel mij meer

Business Retreat

De Business Retreat is voor bedrijven en individuen die balans in zichzelf en de organisatie zoeken. Er wordt in samenspraak een op maat gemaakt programma ontwikkeld passend bij de organisatie en uitdagingen. Zo wordt er onder andere gekeken naar wat de plek is van de individue binnen de organisatie, hoe verhoudt zich dat tot de rest en waar staat het team, is er verbinding en hoe is de communicatie binnen dit team.

Vertel mij meer
Programmaonderdelen

Verblijf in luxe villa

Op maat gemaakt programma

Intake in Nederland

Personal trainer

Persoonlijk voedingsadvies

Maaltijden + drankjes

Intensieve 1-op-1 begeleiding

Groepssessies

Hormoonanalyse

Managementtraining

Personal trainer

Transfer vliegveld Alicante

Montgó Lifestyle Care

21 dgn

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

€975 p.d.

Meer informatie
Menopauze Therapy Retreat

4 dgn

✔️

✔️

✔️

✔️

✔️

€2500

Meer informatie
Business Retreat

6 dgn

✔️

✔️

Teams: ✔️

✔️

✔️

€4000

Meer informatie