Montgó Lifestyle biedt je tijd, verdieping en de mogelijkheid om afstand te nemen van dat wat niet meer werkt. Om volledig terug te keren naar jezelf. Montgó Lifestyle staat voor geloven in je eigen kracht. Wij gaan samen werken om de balans tussen lichaam, gedachten, gevoelens en ziel weer terug te krijgen, waardoor je weer kunt leven in harmonie met jezelf en anderen. 

Weg van de burn-out, leegte en misschien depressie of stilstand. Geen vlucht meer in werk, sport of een andere obsessie. Niet meer gedreven door aandacht, werkdruk of status. Met name in de wereld waarin we nu leven, volledig uit balans gebracht door dat wat ons is overkomen.

Misschien ben je vanuit de automatische piloot gaan handelen waardoor je zowel mentaal als fysiek bent uitgeput. Wij willen je graag helpen om mentaal en fysiek sterker te worden en weer die balans te krijgen. Kies voor jezelf, kies voor persoonlijke groei en word weer de leider van je eigen leven. We bieden op maat gemaakte progamma’s. Ontdek snel welke bij jou past. 

Montgó Lifestyle Care

Heb je hulp nodig als gevolg van burn-out, verslaving of depressie? Montgó Lifestyle biedt hulp om afstand te nemen van wat niet meer werkt. Dit doen wij door exclusieve, doelgerichte en intensieve begeleiding. Voor iedereen die uit balans is geraaktdoor welke oorzaak dan ookbieden wij de mogelijkheid om in een mooie en serene omgeving in Jávea, Spanje, te werken aan zichzelf en aan de lastige thema’s in het leven.

Vertel mij meer

Business Retreat

De Business Retreat is voor bedrijven en individuen die balans in zichzelf en de organisatie zoeken. Er wordt in samenspraak een op maat gemaakt programma ontwikkeld passend bij de organisatie en uitdagingen. Zo wordt er onder andere gekeken naar wat de plek is van de individue binnen de organisatie, hoe verhoudt zich dat tot de rest en waar staat het team, is er verbinding en hoe is de communicatie binnen dit team.

Vertel mij meer

Montgó Lifestyle Programma’s

Montgó Lifestyle Care

✓ Verblijf in luxe villa

✓ Op maat gemaakt programma

✓ Intensieve 1-op-1 begeleiding

✓ Intake in Nederland

✓ Personal trainer

✓ Persoonlijk voedingsadvies

✓ Maaltijden & drankjes inclusief

✓ Transfer vliegveld Alicante

vanaf €975 per dag

Meer informatie

Montgó Business Retreat

✓ Verblijf in luxe villa

✓ Per bedrijf op maat gemaakt

✓ Intensieve 1-op-1 begeleiding

✓ Management trainingen

✓ Persoonlijk voedingsadvies

✓ Maaltijden & drankjes inclusief

✓ Transfer vliegveld Alicante

 

Offerte op maat

Meer informatie

Alle genoemde bedragen zijn excl. btw.