Rogier Buningh

Mijn drijfveer? Dat is ook meteen de slogan van Montgó Lifestyle: Balans en harmonie in jouw leven. En dat neem ik bijzonder letterlijk. Ik heb er mijn missie van gemaakt om dat voor jou te bereiken. 

Ik ben initieel gestart als ervaringsdeskundige. Een groot aantal jaren geleden realiseerde ik me dat het anders moet: mijn leven was mateloos en bandeloos geworden – en daar moest ik vanaf. Vanuit mijn persoonlijke interesse ben ik vervolgens anderen gaan leren hoe dat proces succesvol door te maken. Vervolgens ben ik jarenlang als manager actief geweest voor één van de grootste en meest succesvolle verslavingsklinieken van Nederland.

Twee jaar geleden ben ik begonnen met Montgó Lifestyle. in mijn ogen is een ultra-persoonlijke benadering de sleutel voor het aanpakken van een groot scala aan uitdagingen waar we in ons leven mee te maken krijgen.

Vanuit die filosofie zijn we met Montgó Lifestyle Therapy Retreats gestart: een luxe en privacy biedende toplocatie, in combinatie met een zeer persoonlijke benadering. We richten ons daarbij met name op het (bij de wortel) aanpakken van herkenbare issues, zoals verdriet na een verlies, de menopauze, burn-outklachten en relatieveranderingen. Daarnaast blijf ik persoonlijke, één-op-één begeleiding aanbieden via Montgó Lifestyle Care

Ik vind het belangrijk – zeker vanuit mijn achtergrond – dat ik zelf in balans blijf. Het Spaanse buitenleven, genieten van de kleine dingen, het klimaat en de rust zorgt er voor dat ik je als geen ander mee kan nemen in mijn Montgó-beleving. Daag me eens uit met jouw vraag!

Contact