Annemieke Evers

Annemieke Evers

In haar eigen leven vindt Annemieke op de eerste plaats balans door naast ontspanning op een juiste manier met haar omgeving te communiceren. Het is voor haar belangrijk om zich écht met mensen te verbinden. Communicatie in de breedste zin is voor haar de sleutel die dit mogelijk maakt.

Na haar studie psychologie ging Annemieke naar de Nederlandse Academie voor Psychotherapie. Met veel passie en plezier werkte zij jarenlang met groepen en individuele cliënten. Ze werkte vanuit haar praktijk in binnen- en buitenland onder andere 10 jaar voor de Luchtverkeersleiding Nederland, Securitas en BLOM | Partners BV | Onderzoek en Ontwikkeling. Ze richtte zich in eerste jaren vooral op het geven van individuele therapie maar bereidde haar werkzaamheden later uit met het geven van relatietherapie, groepstherapie, workshops en trainingen en zij coachte mensen met loopbaanproblematiek en burn-out klachten. Daarnaast specialiseerde zij zich in het begeleiden van mensen met (jeugd)trauma’s en het verwerken van ingrijpende gebeurtenissen. Daarbij maakte zij o.a. gebruik van EMDR en EFT.

Vanuit haar visie ‘persoonlijke ontwikkeling is een keuze die je maakt vanuit je hart én je verstand’ vond zij, nadat zij haar werkzaamheden naar Spanje had uitgebreid, bij Montgó Lifestyle de juiste aansluiting om vanuit deze visie verder te werken. Annemieke begeleidt deelnemers vanuit een basis van samenwerking, gelijkwaardigheid, verbinding en compassie en creëert een veilige basis om mensen te helpen om over drempels heen te stappen. Zo kunnen bijvoorbeeld oude gezinssituaties inzicht geven in vaak onbewuste patronen, overtuigingen en gewoonten die je in de weg zitten. Deelnemers kunnen deze samen met Annemieke onderzoeken, bespreken en bewerken.

Het concept van Montgó Lifestyle, waarin je zowel met een groep als individueel aan je persoonlijke ontwikkeling kunt werken, spreekt haar bijzonder aan omdat dit het mogelijk maakt om een begeleidingsprogramma ‘op maat’ te maken. Het verbaast haar nog altijd hoe helpend de kracht van de interactie met anderen kan zijn.

Ontdek de programma's