Het multidisciplinaire team van Montgó Lifestyle helpt je de diepte in te gaan, te werken aan jouw mentale en fysieke welzijn en zorgt dat je de juiste voedingsstoffen binnen krijgt om je lichaam in balans te brengen.

Wij zijn erg trots op de kennis, ervaring en specialisaties van ons unieke team.

Rogier Buningh

Oprichter | Directie

Mijn drijfveer? Dat is ook meteen de slogan van Montgó Lifestyle: Balans en harmonie in jouw leven. En dat neem ik bijzonder letterlijk. Ik heb er mijn missie van gemaakt om dat voor jou te bereiken.

Erik Dijkshoorn

Partner | Directie

Erik is al 30 jaar specialist in het opbouwen en doorontwikkelen van ondernemingen en concepten. Daarbij komen altijd marketing en communicatie maar ook de strategische herpositionering aan bod. In de loop van zijn carrière werd het verbinden van experts en partners in een organisatie en of concept een steeds belangrijker onderdeel van zijn werkzaamheden. Ook het creëren van concepten en ondernemingen die het verschil maken in levens van mensen is belangrijker geworden voor Erik. Daarom voelt Erik zich met hart en ziel verbonden met Montgó Lifestyle.

Annemieke Evers

Therapeut Psychotherapie | Manager Inhoud Montgó Lifestyle 

In haar eigen leven vindt Annemieke op de eerste plaats balans door naast ontspanning op een juiste manier met haar omgeving te communiceren. Het is voor haar belangrijk om zich écht met mensen te verbinden. Communicatie in de breedste zin des woords is voor haar de sleutel die dit mogelijk maakt.

Nora Hendriks

Functionele geneeskunde | Specialist Menopauze Therapy Retreat

Nora Hendriks studeerde geneeskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en de Universiteit van Antwerpen. Zij was tot 2004 huisarts in België, daarna startte ze een eigen kliniek in Spanje.
Nora is breed opgeleid in verschillende geneeswijzen en bouwde veel ervaring op in anti-aging geneeskunde en Functionele Geneeskunde. Al meer dan 30 jaar is zij gespecialiseerd in hormoontherapie rond de menopauze. Zij is auteur van het boek: “Het Menopauze Taboe”.

Marieken van der Leest

Vitaliteitscoach – Ergonoom | Specialist Menopauze Therapy Retreat

Marieken is als vitaliteitscoach voor vrouwen in de overgang verbonden aan diverse arbodiensten. Door jarenlang werkzaam te zijn geweest als bedrijfsoefentherapeut en ergonoom, is ze veelvuldig in aanraking gekomen met vrouwen tussen de 40-60 jaar met diverse klachten die niet met een reguliere aanpak geholpen waren. Marieken begeleidt en ondersteund vrouwen in de overgang.

Ace

Montgó Lifestyle Huishond | Specialist Knuffelen & spelen

Ace is een Australian Labradoodle die houdt van spelen en knuffelen. Hij is graag omgeven door de deelnemers. Eén keer per dag krijgt Ace de zoomies. Zijn gekke kwartiertje waarin hij als een dolle door de villa gaat.

Wil je ons team versterken?

We zijn altijd op zoek naar enthousiaste professionals die ons team willen versterken. Ben jij dit? Laat Rogier weten dat je interesse hebt door middel van een mailtje. 

rogier@montgolifestyle.com