Montgó Lifestyle heeft al bij veel mensen balans en harmonie terug kunnen brengen in hun leven. We hechten veel belang aan de privacy van onze deelnemers, vandaar dat er alleen voornamen en geen foto’s vermeld staan.

Gewoon echt een aanrader, wat ben ik blij dat ik Montgó Lifestyle heb mogen ervaren. Ik ben de baas over mijn verslaving geworden. Dankzij dit programma leef ik in rust, balans en harmonie, samen met mijn gezin en familie. Het was een top tijd en ga nog herhaaldelijk terug.

Marco

Als partner heb ik er ook veel baat bij gehad. Met de problemen die ik had heb ik de juiste hulp gekregen. Daar ben ik heel blij mee. Het is zeker een aanrader voor alle hulp die jullie nodig hebben, het heeft ons zeker geholpen. Het heeft ons meer tot rust gebracht in deze mooie omgeving.

Monique

Samen met mijn moeder zijn we het avontuur aangegaan in Spanje. Op zoek naar acceptatie, vergiffenis, balans en harmonie. Jávea is prachtig, schoon en met een fijne ambiance. Hier voelde ik me veilig en gehoord. Het team gaf me zelfvertrouwen en kracht, met een warm en oprecht hart. Ik was in staat om oude patronen te doorbreken en van mezelf te gaan houden. Eenmaal thuis sta ik er nog steeds niet alleen voor en staan ze altijd voor me klaar. Ik ben dankbaar dat ik deze mooie mensen heb leren kennen, Ik ben dankbaar voor de handvatten, liefde, harmonie en balans die ik van jullie heb mogen leren. We zijn verliefd op Jávea en komen snel terug!

Meghan

Geweldige locatie met zeer ervaren, enthousiaste en passievolle sprekers! Veel van geleerd, dank ervoor.

Verzorging/activiteiten/voeding waren overweldigend, ook speciale dank daarvoor.

Combinatie van alle facetten heeft mij zoveel inzichten gegeven waar ik de rest van mijn leven veel aan zal hebben. Dit is één van de levenscadeaus die niemand mij kan ontnemen. Ik zou iedere medemens dit aanraden.

Sanja

Via mijn neefje ben ik in contact gekomen met Rogier van Montgó Lifestyle. Na jarenlang intensieve therapie gevolgd te hebben in Nederland vanwege angstklachten, heb ik de stap durven nemen om twee weken naar Jávea te gaan. Het team is ontzettend ervaren en heeft ervoor gezorgd dat ik me op mijn gemak voelde. Uiteindelijk zijn het drie weken geworden omdat de therapie mij zo goed deed en het gehele traject mij in een opwaartse spiraal bracht. Over vijf weken kom ik nogmaals terug voor twee weken, zodat ik aan andere dingen kan werken en nog dichter bij mezelf kan komen. Bepaalde patronen zijn door de therapie doorbroken en dat maakt mijn leven nog aangenamer. Het voelt werkelijk als een verademing en dat gun ik oprecht iedereen! Dank je wel team Montgó Lifestyle voor deze bevrijdende ervaring.  

Babet